Ανανέωση μπάνιου: 3 στυλ που ξεχωρίζουν

Το μπάνιο είναι ο καθρέφτης του σπιτιού για τους φιλοξενούμενούς μας, αλλά και ένας χώρος χαλάρωσης και φροντίδας για εμάς. Γι’ αυτό και η διακόσμησή του είναι εξίσου σημαντική υπόθεση με τη διακόσμηση των υπόλοιπων δωματίων. Φυσικά, θα πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητα και το στυλ μας, και να αναδίδει την αίσθηση που θέλουμε να εισπράττουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στον χώρο. Παρακάτω θα δείτε 3 στυλ που ξεχωρίζουν, για να ανανεώσετε το μπάνιο σας σύμφωνα με το τι σας ταιριάζει.

 

1. Σοφιστικέ μπάνιο

Φέτος, η διακόσμηση θέλει τέχνη παντού, ακόμη και στο μπάνιο. Ένας έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος για να κάνετε το μπάνιο σας state-of-the-art, είναι μια ταπετσαρία που θυμίζει έργο τέχνης. Κλασικό ή μοντέρνο, το αφήνουμε επάνω σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε μια ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης με ίνες γυαλιού από τη μεγάλη συλλογή μας.

 

2. Industrial μπάνιο

Μπαταρίες, τηλέφωνα ντους, σπιράλ, στήλες υδρομασάζ, όλα σε περίοπτη θέση -γίνονται, εκτός από πρακτικά, και διακοσμητικά στοιχεία σε ένα μοντέρνο μπάνιο. Το μεταλλικό στοιχείο «παντρεύεται» την πορσελάνη των ειδών υγιεινής, και μαζί κάνουν ένα τέλειο ζευγάρι υλικών, από αυτά που λατρεύει το βιομηχανικό στυλ. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση, επιλέγοντας μια ταπετσαρία μπάνιου που απεικονίζει… μια μεταλλική μπαταρία μπάνιου!

 

3. Trendy μπάνιο

Μεγάλα φλοράλ μοτίβα, γεωμετρικά σχέδια σε έντονα χρώματα -έχουμε ό,τι χρειάζεστε για να δώσετε ένα wow factor στο μπάνιο σας. Επιλέξτε μια maximal ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης με σχέδια λουλουδιών για το απόλυτα trendy αποτέλεσμα ή μια ταπετσαρία μπάνιου με γεωμετρικά patterns για να πετύχετε πιο minimal αισθητική.

——————-

Διαβάστε επίσης:

5 trends στη διακόσμηση για το 2019 που πρέπει να ξέρετε

Ποια χρώματα ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού;

5 εναλλακτικοί τρόποι σκίασης για τα παράθυρά σας