Διακόσμηση ξενοδοχείου: 5 τάσεις για ανανέωση τώρα!

Η αισθητική ενός ξενοδοχείου είναι πρωταρχικής σημασίας. Είναι λόγος για να το επιλέξει κάποιος για τη διαμονή του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού (επαγγελματικού ή αναψυχής) ή… να το απορρίψει με την πρώτη ματιά, χωρίς δεύτερη σκέψη! Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες του χώρου οφείλουν να ενημερώνονται για τα trends και να ανανεώνουν τακτικά την διακόσμηση των χώρων, έτσι ώστε να μένουν σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών.

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 τάσεις που αξίζουν προσοχής, για την αναβάθμιση διαφορετικών χώρων ενός ξενοδοχείου.

 

1. Βελούδινα υφάσματα στο εστιατόριο 

Αν ένα ύφασμα αποπνέει πολυτέλεια και εκλεπτυσμό, αυτό είναι το βελούδο. Επιλέξτε το σε σκούρες αποχρώσεις, όπως το αριστοκρατικό μπλε του οινοπνεύματος, για να ντύσετε καναπέδες και καρέκλες στο εστιατόριο του ξενοδοχείου

 

2. Ταπετσαρίες με εντυπωσιακά prints στο φουαγιέ 

Η πρώτη εντύπωση πρέπει να κερδίζει τον επισκέπτη. Και το πρώτο που βλέπει κάποιος είναι το φουαγιέ του ξενοδοχείου. Μια ταπετσαρία με πρωτότυπο print σε χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με την επίπλωση του χώρου, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την προσοχή.

 

3. Πρωτότυπες κουρτίνες στα δωμάτια 

Οι κουρτίνες ντύνουν τον χώρο. Και αν είναι ιδιαίτερες, τότε τον απογειώνουν κιόλας! Επιλέξτε κουρτίνες σε έντονα χρώματα σε στιλ μπροκάρ… ταιριάζουν τόσο με την κλασική όσο και με την μοντέρνα διακόσμηση, κάτι που σημαίνει ότι αποτελούν επένδυση σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσετε να αλλάξετε στιλ.

 

4. Ιδιαίτερα patterns σε statement κομμάτια

Μια πολυθρόνα ή ένα σκαμπό με εντυπωσιακό pattern αρκεί για να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά είτε σε ένα superior δωμάτιο είτε στο σαλόνι του ξενοδοχείου. Προτιμήστε γεωμετρικά μοτίβα για ένα φρέσκο, μοντέρνο στιλ ή φλοράλ για μια πιο κλασική προσέγγιση.

 

5. Αέρινα υφάσματα στους εξωτερικούς χώρους

Για το beachbar, τη βεράντα του ξενοδοχείου, το κιόσκι δίπλα στην πισίνα ή τη θάλασσα, χρειάζεστε αέρινα, ποιοτικά και ανθεκτικά υφάσματα που κρατούν τον ήλιο… σε απόσταση και επιτρέπουν στον αέρα να περνάει και να δροσίζει τους πελάτες σας. Το λινό και το βαμβακερό θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών για να δημιουργήσετε τους χώρους των ονείρων σας.

Οι διακοσμητές μας θα εξασφαλίσουν ότι θα το πετύχετε!