Καλοκαιρινά χαλιά: Τι είναι και γιατί να τα επιλέξω

Μπορεί ο χειμώνας να πέρασε, όμως η ανάγκη για χαλιά στο σπίτι παραμένει. Γι’ αυτό ακριβώς υπάρχουν τα καλοκαιρινά χαλιά.

Τι είναι τα καλοκαιρινά χαλιά; Είναι βολικά και πρακτικά χαλιά, από υφάσματα όπως η ψάθα και το PVC κυρίως για εξωτερικούς χώρους, που μπορούν να φορεθούν τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, χωρίς να βαραίνουν και να ζεσταίνουν. Η κουζίνα, η τραπεζαρία, η είσοδος ενός σπιτιού, ακόμη και ο διάδρομος και η κρεβατοκάμαρα, είναι μέρη που χρειάζονται τα χαλιά χειμώνα-καλοκαίρι. Και υπάρχουν, φυσικά, κάποιοι εξωτερικοί χώροι όπου ένα χαλί είναι παραπάνω από απαραίτητο.

Τα πλεονεκτήματα των καλοκαιρινών χαλιών είναι ότι είναι πιο λεπτά και ελαφριά, καθαρίζονται εύκολα με ηλεκτρική σκούπα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια (υφάνσεις) και αποχρώσεις για να προσθέσουν επιπλέον στυλ στον χώρο. Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τα καλοκαιρινά χαλιά μπορούν να κοπούν στις επιθυμητές διαστάσεις για τοποθέτηση από wall-to-wall μέχρι και για πατάκια! 

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στα χαλιά από βισκόζη, τα οποία με την ευχάριστη στιλπνότητά τους προσδίδουν δροσιά και ταυτόχρονα πολυτέλεια στον χώρο.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καλοκαιρινά χαλιά τόσο για τους εσωτερικούς όσο και για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

 

1. Φυσική ψάθα – sisal, με μπουκλέ ύφανση, για τοποθέτηση wall-to-wall ή χαλιού σε επιθυμητές διαστάσεις με τρέσα από δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα.

 

2. Φυσική ψάθα – sisal, με κλασική ύφανση ψαροκόκαλου, για τοποθέτηση wall-to-wall ή χαλιού σε επιθυμητές διαστάσεις με τρέσα από δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα.

 

3. Φυσική ψάθα – sisal, με ριγέ ύφανση, για τοποθέτηση wall-to-wall ή χαλιού σε επιθυμητές διαστάσεις με τρέσα από δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα.

 

4. Χαλί εξωτερικού χώρου από PVC με συνθετική τρέσα, σε σκανδιναβική αισθητική. Ανθεκτικό σε ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία και χημικά πισίνας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε τη συλλογή μας από κοντά: 210 8019962 / 210 8013921.