Λινό: Το ύφασμα του καλοκαιριού

Κατάγεται από την Ασία, από το φυτό λινάρι, και είναι ένα από τα αρχαιότερα κλωστικά φυτά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ινών. Είναι το γνωστό σε όλους μας λινό, ένα από τα πλέον διαχρονικά και αγαπημένα υφάσματα του καλοκαιριού.

Κι αυτό γιατί το λινό προσφέρει καλή απορρόφηση υγρασίας (μάλιστα, μπορεί να απορροφήσει 20 φορές το βάρος του!), αφήνοντας μια ανάλαφρη, δροσερή αίσθηση. Αυτό το πλεονέκτημα το καθιστά ιδανικό για επένδυση επίπλων, ειδικά το καλοκαίρι. Επιλέξτε να ντύσετε μια πολυθρόνα ή και ολόκληρο τον καναπέ σας και δείτε τη διαφορά στην άνεση!

 

Παράλληλα, το λινό είναι πολύ ανθεκτικό ύφασμα, ενώ η τσαλακωμένη όψη του δίνει ένα φυσικό και casual ύφος στη διακόσμηση του σπιτιού. Μια ημιδιάφανη, αέρινη κουρτίνα σε απαλό, ουδέτερο χρώμα ή και μια πιο βαριά τύπου blackout κουρτίνα από λινό, θα δώσει στον χώρο σας ξεχωριστό στυλ και κομψότητα.

 

Στη συλλογή μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από λινά υφάσματα -μονόχρωμα, ριγέ, καρό, με γεωμετρικά σχέδια, τύπου ζακάρ, εμπριμέ-, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει άψογα στον χώρο σας. Οι διακοσμητές μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν. 

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: +30 210 8019962 | +30 210 8013921.