Νέα τάση: ταπετσαρία στο… ταβάνι!

Θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες αλλαγές; Το νέο trend στη διακόσμηση, που είναι hot αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, επιτάσσει ταπετσαρία στο ταβάνι! Το να ντύσετε το ταβάνι με μια εντυπωσιακή ταπετσαρία -ανάλογα με το στυλ του χώρου, πάντα- είναι μια πρωτότυπη ιδέα για να προσθέσετε χρώμα και δώσετε χαρακτήρα στο δωμάτιο. Εμείς επιλέξαμε 5 ταπετσαρίες ψηφιακής εκτύπωσης από τη συλλογή μας, για το ταβάνι διαφορετικών χώρων του σπιτιού, που θα σας κάνουν να κοιτάτε… ψηλά!

Γεωμετρικά σχέδια, muted χρώματα:

 

Ταιριάζει ιδανικά σε ένα pop-art σαλόνι ή… μπορεί να μεταμορφώσει ένα «ουδέτερο» σαλόνι σε pop-art αριστούργημα!

Αφηρημένο σχέδιο με χρωματική αντίθεση:

 

Όσο «ήσυχη», άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι αυτή η ταπετσαρία. Συνδυάστε τη με έναν εξίσου εντυπωσιακό πολυέλαιο και προσθέστε μια πινελιά πολυτέλειας στο σαλόνι σας.

 

Μοτίβα που θυμίζουν μάρμαρο, παστέλ χρώματα:

 

Επιλέξτε τη είτε για το χολ είτε για το μπάνιο και κάντε στη στιγμή πιο ενδιαφέροντες αυτούς τους «ήσυχους» χώρους του σπιτιού.

 

Interstellar:

 

Ταξιδέψτε στο φεγγάρι από την άνεση… του κρεβατιού σας! Με αυτή την ταπετσαρία, ο ουρανός «κατεβαίνει» λίγο πιο χαμηλά, στο ταβάνι σας, για να μπορείτε να τον απολαύσετε ενώ χαλαρώνετε στο δωμάτιό σας.

 

Φλοράλ:

 

Από τη μία το pattern των λουλουδιών, από την άλλη τα ψυχρά χρώματα, αυτή η ταπετσαρία είναι γεμάτη αντιθέσεις, που όμως δεν «κραυγάζουν». Ιδανική για να κάνει πιο «αιχμηρή» μια κλασική τραπεζαρία.

Οι λιγότερο τολμηροί μπορούν να επιλέξουν μια ταπετσαρία φυσικών υλικών με pattern που θυμίζει ξύλο ή πέτρα. Στη συλλογή μας θα βρείτε την ιδανική ταπετσαρία (και) για το ταβάνι σας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε την κατάλληλη.

Τηλ.: +30 210 8019962 | +30 210 8013921
Email: living@moketino.gr

———————————————————–

Διαβάστε επίσης:

16 ταπετσαρίες με προσωπικότητα!
8 ταπετσαρίες που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας σε πολυτελές spa
5 ταπετσαρίες για δυναμικά κορίτσια!