Τα χρώματα του 2019: Βαθύ λιλά

Βαθύ λιλά: το χρώμα της λεβάντας αλλά… αλλιώς! Κορεσμένο και πιο μουντό από τις συνηθισμένες παστέλ αποχρώσεις του μωβ, το βαθύ λιλά είναι σύγχρονο και όσο ήσυχο πρέπει. Η γλυκύτητα, ο ρομαντισμός και η νοσταλγική διάθεση του λιλά προσγειώνονται σε μια απόχρωση πιο «σοβαρή», πιο «γήινη», πιο δυναμική, πιο ανεπιτήδευτη. Διατηρεί την αριστοκρατικότητα και την πολυτέλεια του μωβ, όμως δεν «κραυγάζει». Θα λέγαμε ότι είναι η ήρεμη δύναμη αυτής της χρωματικής παλέτας.


Φέτος είναι η χρονιά του! Ταιριάζει τέλεια με λευκό, μαύρο, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο, ενώ συνδυάζοντάς το με μεταλλικές αποχρώσεις, ιδίως με το χρυσό, έχετε αυτόματα μια δόση σοφιστικέ και glamour στον χώρο σας.


Μπορείτε να το αξιοποιήστε σε τοίχους, επιλέγοντας ταπετσαρίες σε βαθύ λιλά είτε με minimal prints για ήπια αποτελέσματα είτε με εντυπωσιακά patterns για πιο maximal διάθεση. Οι κουρτίνες είναι, επίσης, μια καλή λύση για να εντάξετε το χρώμα στον χώρο σας.


Οι τολμηροί θα ντύσουν τον καναπέ τους με ύφασμα σε βαθύ λιλά, ενώ οι λιγότερο τολμηροί θα επενδύσουν σε ένα μικρότερο κομμάτι σε αυτή την απόχρωση, όπως π.χ. μια πολυθρόνα. Φυσικά, υπάρχει πάντα η επιλογή των διακοσμητικών μαξιλαριών σε βαθύ λιλά, που θα έρθουν σε αντίθεση με το υπάρχον χρώμα του καναπέ σας.
Στη συλλογή μας θα βρείτε πολλά προϊόντα στο συγκεκριμένο χρώμα. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας για να επιλέξετε το ιδανικό, ανάλογα με την έκταση και την ένταση που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας.

———————————————————–

Διαβάστε επίσης:
Τα χρώματα του 2019: Γήινο μπεζ
Ποια χρώματα ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού;
Τα χρώματα του 2019: Τερακότα