Τα χρώματα του 2019: Μελαγχολικό γαλάζιο

Ακόμη και όσοι αγαπούν τα ουδέτερα χρώματα και τη διακόσμηση στους ίδιους τόνους, αναγνωρίζουν ότι ένα έντονο χρώμα τραβάει το βλέμμα και προσθέτει χαρακτήρα και προσωπικότητα στον χώρο. Πόσο μάλλον όταν αυτό το έντονο χρώμα είναι ταυτόχρονα απαλό στο μάτι και ταιριαστό με σχεδόν όλα τα υπόλοιπα χρώματα.

Ναι, αυτό το χρώμα υπάρχει! Είναι το μελαγχολικό γαλάζιο, ένα από τα top χρώματα της χρονιάς, και έχει όλα τα «φόντα» να γίνει all time classic. Η μίξη που οδήγησε στη συγκεκριμένη απόχρωση περιλαμβάνει βαθείς μπλε-γκρι τόνους που βγάζουν την απαραίτητη ένταση, και απαλές μωβ αποχρώσεις που απαλύνουν και γλυκαίνουν το τελικό αποτέλεσμα.


Αν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στο σαλόνι σας, επιλέξτε μια εντυπωσιακή ταπετσαρία με βασικό χρώμα το μελαγχολικό γαλάζιο. «Ντύνοντας» έναν ολόκληρο τοίχο, μεταμορφώνετε στη στιγμή τον χώρο. Οι κουρτίνες είναι, επίσης, μια καλή λύση, μιας και καταλαμβάνουν εξίσου μεγάλη επιφάνεια. Στη συλλογή μας θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις ταπετσαριών και κουρτινών σε αυτό το hot χρώμα της σεζόν.


Αν, πάλι, έχετε ανάγκη από μια μικρότερη πινελιά μελαγχολικού γαλάζιου, στραφείτε σε υφάσματα επίπλωσης. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να επενδύσετε μια παλιά πολυθρόνα με ύφασμα σε αυτό το χρώμα, μετατρέποντάς τη αυτομάτως σε statement κομμάτι. Ή, για ακόμη πιο διακριτικό εφέ, θα μπορούσατε να προσθέσετε στον καναπέ σας μαξιλάρια με διάφορα patterns σε μελαγχολικό γαλάζιο. Εμείς, είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε μαζί την ιδανική εφαρμογή της νέας, αγαπημένης απόχρωσης των designers διεθνώς στον χώρο σας.

———————————————————–

Διαβάστε επίσης:

Τα χρώματα του 2019: Γήινο μπεζ
Ανανεώστε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας σε 5 βήματα
Ψάθες: Τα χαλιά του καλοκαιριού από φυσικά υλικά