Τροπικό στυλ και τον χειμώνα!

Υπάρχει ένα στυλ διακόσμησης που πηγαίνει κόντρα στο κρύο και φέρνει τη ζεστασιά στην καρδιά του χειμώνα! Είναι το τροπικό στυλ, που παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των designers και μετά το καλοκαίρι. Δείτε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με τροπικά σχέδια, μοτίβα και χρώματα: 

 

1.Ταπετσαρίες με εξωτικά μοτίβα

Μεγάλα φύλλα, εντυπωσιακά λουλούδια… οτιδήποτε θυμίζει τροπικό παράδεισο είναι hot! Ντύστε έναν τοίχο στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία σας με μια ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης και δημιουργήστε ένα εξωτικό εφέ. Νιώστε κοντά στη φύση, προσθέτοντας μια ταπετσαρία τροπικού στυλ στο υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο.

 

2.Υφάσματα σε τροπικά μοτίβα και γήινες αποχρώσεις

Μπεζ, καφέ, πράσινο: το χρωματικό τρίπτυχο του τροπικού στυλ διακόσμησης! Είτε επιλέξετε μονόχρωμα υφάσματα σε αυτά τα χρώματα, είτε επενδύσετε σε υψηλής ποιότητας υφάσματα με τροπικά μοτίβα, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και διαχρονικό. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε ένα μονόχρωμο ύφασμα για τον καναπέ σας και ένα έντονο μοτίβο στις ίδιες αποχρώσεις για τις πολυθρόνες ή τα διακοσμητικά σας μαξιλάρια. Δοκιμάστε διάφορους συνδυασμούς στα έπιπλα και τις κουρτίνες σας.

 

3.Χαλιά από φυσικά υλικά

Τα φυσικά υλικά αποτελούν τον πυρήνα του τροπικού στυλ διακόσμησης. Ένα χαλί από μαλλί (backlink στο παραπάνω άρθρο) ή ψάθα, θα δώσει την απαραίτητη γήινη πινελιά που θα ολοκληρώσει και θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα.

 

Οι διακοσμητές μας θα σας δώσουν περισσότερες ιδέες και λύσεις. Καλέστε μας στα 210 8019962 | 210 8013921.