4 χρωματικά στιλ για το 2020

Ευχόμαστε το 2020 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ευτυχία!
Σίγουρα, πάντως, θα είναι μια χρονιά γεμάτη χρώμα! Εμείς ξεχωρίσαμε τέσσερις τάσεις που θα έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση, για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

1. Ζεστά παστέλ.

Τα παστέλ δεν έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα. Το 2020 ανανεώνονται. Αποκτούν πιο θερμούς, γήινους τόνους, γίνονται πιο φιλικά στους συνδυασμούς τους με άλλα χρώματα, δείχνουν το ίδιο γλυκά αλλά πιο… σημερινά.

2. Έντονες μονοχρωμίες.

Τολμήστε χρώματα όπως τερακότα, πράσινο του κυπαρισσιού, μπλε του κοβαλτίου… οτιδήποτε μπορεί να «φωνάξει» κομψότητα και προσωπικότητα.

 

3. Σκονισμένο κυανό.

Δεν έχει «φορεθεί» πολύ, κι αυτό το κάνει εξεζητημένο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα φανταστικό ουδέτερο χρώμα που συνδυάζεται ιδανικά με καμηλό, τερακότα, ναυτικό μπλε, σομόν και ανοιχτόχρωμα ξύλα, όπως η οξιά. Στα avantage του, το γεγονός ότι είναι ταυτόχρονα έντονο και ήρεμο.

 

4. Μουντά χρώματα.

Αν τα παστέλ σας φαίνονται υπερβολικά «γλυκά» και τα έντονα… πολύ έντονα, η ιδανική επιλογή για εσάς είναι τα μουντά χρώματα. Επιλέξτε πλούσιες, βαθιές αποχρώσεις του αγαπημένου σας χρώματος και θα δώσετε, εκτός από χαρακτήρα, ένα διαχρονικό στιλ στον χώρο σας.

 

Επιλέξτε υφάσματα επίπλωσης, κουρτίνες και χαλιά σύμφωνα με τις νέες τάσεις. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τον χώρο σας όπως ακριβώς τον φαντάζεστε!

———————————————————–

Διαβάστε επίσης:
5 πινελιές σκανδιναβικού design για να… νικήσετε τον χειμώνα
4 ιδέες για να κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας εντυπωσιακή
Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το χαλί σας;