4+1 ταπετσαρίες για παραμυθένια βρεφικά δωμάτια

Η διακόσμηση ενός βρεφικού δωματίου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ένα βρεφικό δωμάτιο πρέπει να αποπνέει ηρεμία και γλυκύτητα – ό,τι χρειάζεται ένα μωρό, δηλαδή-, σε αντίθεση με ένα παιδικό δωμάτιο που μπορεί και οφείλει να είναι πιο παιχνιδιάρικο, δίνοντας στα παιδιά περισσότερα ερεθίσματα.
Η επιλογή της σωστής ταπετσαρίας είναι το άλφα και το ωμέγα, καθώς θέτει τον τόνο για την αίσθηση που θα προκαλεί ολόκληρο το δωμάτιο και αποτελεί καμβά για την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Εμείς ξεχωρίσαμε 5 ταπετσαρίες που είναι ιδανικές για ένα βρεφικό δωμάτιο.

Ουδέτερο χρώμα και διακριτικά patterns, για ένα σύγχρονο βρεφικό δωμάτιο.
Τα μικροσκοπικά αστεράκια δημιουργούν ένα ενδιαφέρον εφέ στον τοίχο και δίνουν πολλές εναλλακτικές για τα χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε στα υπόλοιπα αντικείμενα.
Παστέλ αποχρώσεις και ονειρικό σκηνικό για μικρές πριγκίπισσες!
Γαλάζια αεροπλανάκια σε λευκό φόντο -ιδανικός καμβάς για ένα δωμάτιο για αγόρι. Για περισσότερη ένταση, συνδυάστε με μια ταπετσαρία σε έντονες μπλε αποχρώσεις σε ένα μόνο κομμάτι του τοίχου, π.χ. από τη μέση και κάτω.
Τα ζωάκια είναι πάντα ό,τι πιο χαριτωμένο στη διακόσμηση βρεφικών και παιδικών δωματίων! Για το βρεφικό δωμάτιο μπορείτε να τοποθετήσετε την ταπετσαρία μόνο σε ένα κομμάτι του τοίχου και να κρατήσετε τον υπόλοιπο πιο ουδέτερο και μίνιμαλ, ώστε να μετριάσετε την ένταση.


Στη συλλογή μας θα βρείτε πολλές ακόμη ταπετσαρίες για βρεφικό και παιδικό δωμάτιο. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε μαζί τον πιο παραμυθένιο χώρο για τον μικρό σας θησαυρό!

—————————————

Διαβάστε επίσης:

5 ταπετσαρίες για μικρούς εξερευνητές!
5 ταπετσαρίες για δυναμικά κορίτσια!
Μοκέτες κατάλληλες για παιδικά δωμάτια