7 ταπετσαρίες ψηφιακής εκτύπωσης – έργα τέχνης

Τα μεγάλα έργα τέχνης είναι το απόλυτο trend στη διακόσμηση φέτος. Στολίζουν τον τοίχο, δίνουν χαρακτήρα στον χώρο και τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους.
Φανταστείτε, λοιπόν, τι εφέ θα έχουν έργα τέχνης που καλύπτουν έναν ολόκληρο τοίχο! Δηλαδή ταπετσαρίες ψηφιακής εκτύπωσης σαν τις παρακάτω:


Θα μπορούσε να είναι η σύγχρονη απόδοση ενός κλασικού πίνακα. Σε συνδυασμό με αμιγώς κλασικά κομμάτια, όπως π.χ. έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο, μπορεί να δημιουργήσει τέλειο contrast.
Ιδανική για τραπεζαρία ή αίθουσα συσκέψεων σε γραφείο.
Δείτε την εδώ.

 


Αυτή η ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης θα σας ανεβάσει… στα σύννεφα! Δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα αεροπλάνο και ταξιδεύετε προς τον αγαπημένο σας προορισμό, με θέα που κόβει την ανάσα.
Ιδανική για χολ ή waiting room σε μια εταιρεία.
Δείτε την εδώ. 

 


Η καρδιά σας θα χτυπήσει δυνατά στη θέα αυτής της ταπετσαρίας. «Πρωτότυπη» είναι η λέξη που ταιριάζει για να την χαρακτηρίσουμε.
Ιδανική για καθιστικό ή ιατρείο.
Δείτε την εδώ.

 


Οι λάτρεις του σουρεαλισμού θα την λατρέψουν. Γεωμετρικά μοτίβα, γρανάζια, φιγούρες… και συμβολισμός που θα έκανε κάθε κριτικό τέχνης να στέκεται και να τη θαυμάζει ώρες!
Ιδανική για σαλόνι, ακόμη και για κρεβατοκάμαρα.
Δείτε την εδώ.

 


Αυτή η ταπετσαρία φωνάζει «maximal»! Μοιάζει με κολάζ όπου συνδυάζονται γεωμετρικά με φλοράλ μοτίβα, μια artistic φιγούρα με χειρόγραφα fonts και η αγαπημένη διχρωμία λευκό-μαύρο με έντονες πινελιές κόκκινου.
Ιδανική για είσοδο, βιβλιοθήκη αλλά και για σαλόνι.
Δείτε την εδώ.

 


Πολύτιμη… για τη διακόσμηση του χώρου σας, από κάθε άποψη! Οι πολύτιμοι λίθοι που απεικονίζονται δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας, ενώ τα χρώματα και τα patterns τραβούν την προσοχή και αναβαθμίζουν το στυλ του δωματίου.
Ιδανική για τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο ή επαγγελματικό χώρο.
Δείτε την εδώ.

 


Κάτι τα γεωμετρικά μοτίβα που επαναλαμβάνονται, κάτι τα χρυσά «κάδρα» που δημιουργούν εφέ πολύπτυχου πίνακα, αυτή η ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε γκαλερί!
Ιδανική για καθιστικό ή γραφείο.
Δείτε την εδώ.

 

Θέλετε περισσότερα tips διακόσμησης ή να δείτε όλες τις ταπετσαρίες της συλλογής μας;
Επισκεφτείτε το κατάστημά μας (Λ. Κηφισίας 228, Κηφισιά) ή καλέστε μας στο 210 8019962.