Τα χρώματα του 2020: Κλασικό μπλε

Είναι αναζωογονητικά ήρεμο, αποπνέει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αξιοπιστία και ως εκ τούτου αποτελεί το ιδανικό χρώμα για να σημαδέψει το ξεκίνημα μιας νέας δεκαετίας, μιας νέας εποχής.
Είναι το κλασικό μπλε, το χρώμα της χρονιάς για το 2020, σύμφωνα με το Pantone Color Institute.

 

Κομψό μέσα στην απλότητά του και διαχρονικό, το κλασικό μπλε θεωρείται από τους ψυχολόγους χρώμα ξεκούρασης και γαλήνης – αντίδοτο στο στρες της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και ανθεκτικότητας.
Είναι το χρώμα που παίρνει ο ουρανός το απόγευμα, στο τέλος της ημέρας, που σε προκαλεί να σκέφτεσαι βαθύτερα, να βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα, να βελτιώνεις την προοπτική σου και να διευκολύνεις την ροή της επικοινωνίας.

 

Βάλτε το κλασικό μπλε στο σπίτι σας και δείτε άμεσα την ανανέωση στη διάθεσή σας. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές, όπως π.χ. να βάψετε έναν ολόκληρο τοίχο σε αυτό το χρώμα – αρκεί να επιλέξετε υφάσματα, ταπετσαρίες και χαλιά είτε σε μονοχρωμία είτε με πινελιές κλασικού μπλε.

 

Στη συλλογή μας θα βρείτε πολλές επιλογές για να διαλέξετε τα υλικά και τα χρώματα που σας ταιριάζουν. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας!

 

———————————————————–

Διαβάστε επίσης:

4 χρωματικά στιλ για το 2020
7 τάσεις διακόσμησης για το 2020
5 πινελιές σκανδιναβικού design για να… νικήσετε τον χειμώνα