Η ΕΤΑΙΡΙΑ MOKETINO

40 Χρόνια Εμπειρίας & Άριστης Τεχνογνωσίας

Το 1975, όταν εγκαταστάθηκε το Moketino στην Κηφισιά, η μοκέτα ήταν σχεδόν άγνωστη στην Ελλάδα. Η εμφάνιση της μοκέτας στην ελληνική αστική κατοικία παρατηρείται στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’70, τότε που η άνοδος του βιοτικού επιπέδου γέννησε την επιθυμία χώρων, οι οποίοι να ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις.

Το Moketino ανταποκρίθηκε αμέσως και έκτισε ένα ισχυρό όνομα στο χώρο της μοκέτας, μέσω της προσωπικής σχέσης με ένα ευρύτατο φάσμα ανθρώπων, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους με την τεχνογνωσία και την επαγγελματική νοοτροπία, που είχε μεταφέρει από τον Καναδά.

Εμπλουτίζοντας την γκάμα του με νέα πρωτοποριακά υλικά, δημιούργησε συν τω χρόνω μια ιδιαίτερη συλλογή επώνυμων οίκων που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις – οριζόντιες και κάθετες – της σύγχρονης κατοικίας και του σύγχρονου εργασιακού χώρου.

Το 2019 το MOKETINO LIVING είναι πλέον σε θέση να παρουσιάσει όλες τις κατηγορίες υλικών και προϊόντων, που αφορούν στην επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων:
Υφάσματα – Μοκέτες – Χαλιά – Δάπεδα Ξύλινα και Συνθετικά – Ταπετσαρίες τοίχου – Συστήματα Σκίασης – Κουρτινόξυλα.

Από τη μελέτη μέχρι την άρτια εφαρμογή υλικών, προσφέρουμε με συνέπεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακόσμησης για τον χώρο σας.

Υπηρεσίες

Μελέτη διακόσμησης

Προτάσεις σύμφωνα με την αισθητική σας και τις ιδιαιτερότητες των χώρων. Συνδυασμός των προτιμήσεών σας με τις νέες τάσεις.

Τοποθέτηση - Eφαρμογή - Συντήρηση

Ιδανική τοποθέτηση των προϊόντων σε όλους τους χώρους. Εφαρμογή με ασφαλή και πιστοποιημένα οικολογικά υλικά. Αποτελεσματική επιδιόρθωση παλαιών και φθαρμένων υλικών.

Ράψιμο Υφασμάτων

Με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια για ιδανική λειτουργική και αισθητική ενσωμάτωση στους χώρους σας.

Ταπετσάρισμα επίπλων

Για την ανανέωση των επίπλων σας, αντικατάσταση των υφασμάτων με νέα υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Καθαρισμός - Φύλαξη μοκέτας ή χαλιού

Παραλαβή από το χώρο σας και παράδοση στο χώρο σας. Οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι καθαρισμού με ασφαλή οικολογικά και υποαλλεργικά υλικά.