Φοιτητικό σπίτι; Ξεκινήστε από το Moketino Living!

Για πολλούς φοιτητές η νέα αρχή στις σπουδές σημαίνει και ένα καινούργιο σπίτι σε μια πόλη που ίσως να μην έχουν επισκεφτεί ποτέ, πρώτη φορά μακριά από την οικογένεια και τους φίλους, σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον. Είναι σημαντικό ο χώρος που θα τους υποδεχτεί να είναι ζεστός, φιλικός και άνετος.

Πριν ξεκινήσετε την διακόσμησή του επισκεφτείτε μας για να δείτε τη μεγάλη συλλογή μας σε υφάσματα, κουρτίνες, μοκέτες, χαλιά και ό,τι άλλο χρειαστείτε για την επένδυσή του, αλλά και για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καταλληλότερα υλικά για τον χώρο και τις ανάγκες σας.

 

Τα πουφ είναι ιδανική λύση για ένα φοιτητικό σπίτι. Είναι ένα casual έπιπλο το οποίο προσφέρει απόλυτη χαλάρωση. Στο Moketino μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας πουφ, στο σχήμα και το χρώμα που σας αρέσει.

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων για τα έπιπλα και τα μαξιλάρια σας και δημιουργήστε έναν άνετο χώρο που εμπνέει και φτιάχνει τη διάθεση.

 

Οι κουρτίνες είναι σημαντικό να φιλτράρουν το φως του ήλιου και να το αφήνουν να φωτίζει και να ζεσταίνει τον χώρο χωρίς να ενοχλεί. Επιλέξτε το ύφασμα που σας αρέσει και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

 

Στο Moketino Living θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε μοκέτες, μάλλινες ή συνθετικές, και χαλιά, χειροποίητα ή μηχανής. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ και στις διαστάσεις του χώρου σας.

 

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν τη φάσα της επιλογής σας στη μοκέτα που θα επιλέξετε. Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να δείτε τη συλλογή μας.

 

—————————

Διαβάστε επίσης:

7 ιδέες διακόσμησης για μικρά δωμάτια

Πώς να επιλέξετε τη χρωματική σας παλέτα

Βρείτε την απόλυτη χαλάρωση στο δικό σας πουφ!