Οι δικές σας ερωτήσεις: Ποιο ύφασμα κουρτινών μας προτείνετε για τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας στην Πάρο;

Έχετε απορίες σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου; Τις απαντάμε όλες εδώ! Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στο email: info@moketino.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/moketino.living.

 

Από τον Δημήτρη Λ.:

Ανακαινίζουμε τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας στην Πάρο και είμαστε στη διαδικασία επιλογής κουρτινών. Χρειαζόμαστε ένα φίνο, πολυτελές ύφασμα, που να ταιριάζει με το κυκλαδίτικο στυλ, αλλά να είναι και αρκετά ανθεκτικό για να κρατήσει κάποια χρόνια και να μην χρειαστεί να το αλλάξουμε ξανά του χρόνου. Τι μας προτείνετε;

Τα φυσικά υλικά είναι τα πιο κατάλληλα για το κυκλαδίτικο στυλ και θα δώσουν το φίνο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σας προτείνουμε υφάσματα που συνδυάζουν φυσικές ίνες με Polyester, για να επιτύχουμε συγχρόνως αντοχή, εύκολη συντήρηση αλλά και την απαράμιλλη όψη του λινού που δίνει μια νότα απέριττης πολυτέλειας, χωρίς όμως να ανεβάζουν το κόστος της ανακαίνισης.

  • Fidelio: Αέρινη γάζα, σε όψη λινού, από βαμβάκι και Polyester, με φάρδος 3,00 μ. που πλένεται στους 30 βαθμούς, σε 14 χρώματα.
  • Wings: Πιο πυκνή γάζα, με φάρδος 2,80 μ. σε 10 χρώματα από που πλένεται επίσης στους 30 βαθμούς.
  • Όψη λινού έχει και το ριγέ ύφασμα Matisse, με φαρδιές ρίγες σε γήινες παλ αποχρώσεις. Έχει φάρδος 3,00 μ. φυσική όψη και είναι πολύ ανθεκτικό, μια και είναι από 100% Polyester.

—————————

Διαβάστε επίσης:

Οι δικές σας ερωτήσεις: Τι μοκέτα ή χαλί να επιλέξω για το κατάστημά μου;

Οι δικές σας ερωτήσεις: Πώς να επιλέξω και να τοποθετήσω μια ταπετσαρία;

Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση, όπως τις είδαμε σε τρεις διεθνείς εκθέσεις