Τα χρώματα του 2019: Ξεθωριασμένο ροζ

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και μας καλεί σε ανανέωση. Βάλτε τη στο σπίτι σας προσθέτοντας στους χώρους πινελιές σε φωτεινά χρώματα και δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει. Μία από τις top επιλογές είναι το ξεθωριασμένο ροζ. H λέξη «ξεθωριασμένο» μοιάζει να αδικεί αυτό το υπέροχο χρώμα, το οποίο είναι μάλιστα ένα από τα hot χρώματα του 2019, τόσο στη διακόσμηση όσο και στη μόδα. Ζεστό και θηλυκό, πιο δυναμικό από τις υπόλοιπες αποχρώσεις του ροζ, μπορεί να εξισορροπήσει έναν σχετικά «σκούρο» χώρο, αλλά και να αναβαθμίσει στη στιγμή ένα υπερβολικά ανοιχτόχρωμο δωμάτιο. Ταιριάζει ιδανικά με όλες τις αποχρώσεις του γκρι -από το ανθρακί μέχρι το σταχτί-, με όλες τις αποχρώσεις του μπλε -από το ρουά μέχρι το γαλάζιο-, με κορεσμένο κίτρινο / μουσταρδί, με λευκό και μπεζ.

Για το σαλόνι σας επιλέξτε σενύλ ύφασμα, σύμμικτο, με εξαιρετική αντοχή, κατάλληλο για έπιπλα, κουρτίνες και διακοσμητικά μαξιλάρια. Τολμήστε έναν καναπέ σε ξεθωριασμένο ροζ με μουσταρδί μαξιλάρια -είναι ο πιο ψαγμένος και «σημερινός» συνδυασμός.

Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα ύφασμα με φλοράλ μοτίβο, στο οποίο το ξεθωριασμένο ροζ συνδυάζεται αρμονικά με ποικιλία χρωμάτων, από το κόκκινο μέχρι το λαδί, σε «σπασμένο» λευκό φόντο, για ένα μικρότερο κομμάτι, όπως ένα σκαμπό. Η πλέον ανοιξιάτικη νότα!

Τέλος, βάλτε το ξεθωριασμένο ροζ και στο μπάνιο σας με ένα roller blind, και δώστε άλλη διάσταση στο φως που εισέρχεται στο χώρο. Συμπληρώστε με πετσέτες, ακόμη και με ένα κασπώ για φυτό εσωτερικού χώρου στο ίδιο χρώμα και φτιάξτε την απόλυτη ζεν ατμόσφαιρα.

——————-

Διαβάστε επίσης:

Τα χρώματα του 2019: Τερακότα

Τα χρώματα του 2019: Βαθύ πράσινο

Κόκκινο + Μωβ: Ένας ασυνήθιστος συνδυασμός στα φετινά top trends!