Τα Χρώματα του 2021

Τα αντίθετα έλκονται! Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις αποχρώσεις που ανακήρυξε ως Χρώματα της Χρονιάς η Pantone. Το «απόλυτο γκρι» και το «φωτεινό κίτρινο» συνδυάζονται αρμονικά και αντικατοπτρίζουν τη διάθεση για το 2021: αποφασιστική και αισιόδοξη, δυναμική και θετική.

Χαλί Ολλανδικής κατασκευής και σχεδιασμού, από υψηλής ποιότητας μαλλί, σε επιθυμητές διαστάσεις και σχήματα. Από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

Είναι ένας συνδυασμός που συμβολίζει την περισυλλογή, αλλά με μια υπόσχεση ελπίδας και χαράς. Μετά από έναν δύσκολο χρόνο, νιώθουμε την ανάγκη να σκεφτόμαστε ότι όλα θα φτιάξουν και θα γίνουν πιο φωτεινά. Καθώς, λοιπόν, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τους εαυτούς μας με ενέργεια, διαύγεια και ελπίδα, για να αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα του παρόντος, οι έντονες αποχρώσεις ικανοποιούν την ανάγκη μας για ζωτικότητα.

Χαλί χειροποίητο – hand knotted, από μαλλί και viscose, διαθέσιμο σε τέσσερις διαστάσεις.

Το φωτεινό κίτρινο είναι ένα χρώμα ζωηρό, ζεστό και χαρούμενο, που αιχμαλωτίζει τη λάμψη του ήλιου -κατεξοχήν συμβόλου αισιοδοξίας. Το απόλυτο γκρι είναι εμβληματικό, στιβαρό και αξιόπιστο, όπως τα φυσικά στοιχεία (πέτρες και βράχια) που αντέχουν στον χρόνο και τις αντιξοότητες.

 

Ταπετσαρίες από φυσικά υλικά, ψάθα, φελλό, μέταλλο, ύφασμα.

 

Υφάσματα επίπλωσης, μεγάλης αντοχής, πλενόμενα, σε ποικιλία υφών και χρωμάτων. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλετε τον δυναμισμό και την αισιοδοξία των Χρωμάτων της Χρονιάς στο σπίτι σας. Μπορείτε να εντάξετε το φωτεινό κίτρινο με διακοσμητικά μαξιλάρια, κουρτίνες, ριχτάρια, ακόμη και με ένα έπιπλο – πολυθρόνα ή σκαμπό. Το απόλυτο γκρι είναι ιδανικό χρώμα για μεγάλες επιφάνειες, όπως ένα χαλί, μια μοκέτα ή οι καναπέδες σας.

Ύφασμα επίπλωσης, ιταλικό.

 

Χαλί μοντέρνο χειροποίητο. 

 

 

Οι διακοσμητές μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας δώσουν ιδέες και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα ιδανικά χρώματα για τον δικό σας χώρο, προσωπικό ή επαγγελματικό. Για να κλείσετε το ραντεβού σας μπορείτε να μας καλέσετε στα 210 8019962 | 210 8013921. 

—————————
Διαβάστε επίσης:
Τα χρώματα του 2021: Ζεστά & φυσικά
Τα χρώματα του 2021 για μποέμ στυλ
Γκρεζ: Το νέο αγαπημένο χρώμα των designers