Γκρεζ: Το νέο αγαπημένο χρώμα των designers

Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Έτσι λέγεται το χρώμα που δημιουργείται αν ενώσουμε το σοφιστικέ γκρι με το κλασικό μπεζ. Είναι το γκρεζ, το νέο αγαπημένο χρώμα στη διακόσμηση, αφού, αν και ουδέτερο, τραβάει τα βλέμματα με την κομψότητά του! Και το πιο σημαντικό; Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα!

 

Δείτε πώς μπορείτε να το εντάξετε στον χώρο σας.

1. Σαλόνι

Ο πιο εύκολος τρόπος να εντάξετε το γκρεζ στο σαλόνι σας, είναι να επιλέξετε για τον καναπέ σας διακοσμητικά μαξιλάρια σε αυτή την απόχρωση. Αν, μάλιστα, ο καναπές σας είναι γκρι ή μπεζ, θα πετύχετε ένα άψογο αποτέλεσμα! Αν, πάλι, θέλετε μια δραστική ανανέωση, επιλέξτε να ντύσετε ολόκληρο τον καναπέ σας ή έστω μια πολυθρόνα ή σκαμπό με ύφασμα σε γκρεζ.

 

2. Κρεβατοκάμαρα

Μια αέρινη, ημιδιάφανη κουρτίνα σε γκρεζ – μονόχρωμη ή με σχέδια- μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με την υπάρχουσα διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Η παρουσία της θα είναι διακριτική αλλά και ωραία! Αν θέλετε πιο έντονη την παρουσία του γκρεζ στον χώρο, επιλέξτε μια ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης με αυτό ως κυρίαρχο χρώμα.

 

3. Διάδρομος / είσοδος

Μια μοκέτα ή ένα χαλί σε γκρεζ, στο χολ ή στον διάδρομο του σπιτιού σας, θα δώσει μια όμορφη, φυσική αίσθηση ηρεμίας αλλά και αρχοντιάς. Σε αυτή την περίπτωση, το γκρεζ έχει διπλό ρόλο -από τη μία είναι αρκετά ουδέτερο και βοηθά να αναδειχθεί το στυλ διακόσμησης του υπόλοιπου σπιτιού, από την άλλη δεν περνά καθόλου απαρατήρητο.

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων επίπλωσης, κουρτινών, μοκετών και χαλιών στο νέο αγαπημένο χρώμα των διακοσμητών, για να επιλέξετε για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι διακοσμητές μας είναι στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 210 8019962 | +30 210 8013921.