Μποέμ στυλ σε 3 βήματα

Αποπνέει χαλαρότητα και πολυτέλεια, εκπλήσσει ευχάριστα με όμορφες, απρόσμενες λεπτομέρειες και φωνάζει δημιουργικότητα και καλοκαίρι! Μιλάμε για το μποέμ στυλ διακόσμησης και παρακάτω θα βρείτε τρεις τρόπους για να το εντάξετε στο σπίτι σας.

1. Μοτίβα

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το μποέμ στυλ είναι η τέχνη του να παντρεύεις φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους μοτίβα και το αποτέλεσμα να είναι απίστευτα αρμονικό. Συνδυάστε άφοβα γεωμετρικά με φλοράλ μοτίβα, ρομαντικά με έθνικ σχέδια, και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό στυλ. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να επενδύσετε σε αντίστοιχα υφάσματα για διακοσμητικά μαξιλάρια. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσετε μια εντυπωσιακή ταπετσαρία με λουλούδια ή εξωτικά σχέδια.

2. Χρώματα

Βαθύ μωβ με λάιμ, έντονο μπλε με πορτοκαλί και κόκκινο… οι αντιθέσεις είναι αυτό που επιτάσσει το μποέμ στυλ. Τολμήστε με μια κουρτίνα σε έντονο χρώμα και προσθέστε διακοσμητικές λεπτομέρειες σε εξίσου έντονες αποχρώσεις που έρχονται σε αντίθεση με αυτή. Προσέξτε να μην το παρακάνετε: 2-3 έντονα χρώματα (και οι αποχρώσεις τους) αρκούν.

3. Υφές

Το μποέμ στυλ αγαπάει τις πλούσιες, διαφορετικές υφές. Μαλλί και συνθετική γούνα, δέρμα και λινό, βαμβάκι και σενύλ, ξύλο και γυαλί κ.ο.κ. Όσο πιο ευφάνταστος ο συνδυασμός υλικών στο χώρο, τόσο πιο επιτυχημένο το τελικό αποτέλεσμα. Επενδύστε σε ένα χειροποίητο χαλί από μαλλί με κλασικό σχέδιο, τοποθετήστε ένα ριχτάρι από συνθετική γούνα στον καναπέ και είστε έτοιμοι!

Οι διακοσμητές μας θα σας δώσουν περισσότερες ιδέες για να φέρετε έναν μποέμ αέρα στο σπίτι σας! Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: 210 8019962 | 210 8013921.

—————————-

Διαβάστε επίσης:
Τα χρώματα του 2021 για μποέμ στυλ
Διαλέξτε χαλί ανάλογα με το στυλ διακόσμησης
3 διαχρονικά στυλ διακόσμησης