Φτιάξτε την πιο ζεστή γωνιά διαβάσματος

Όλοι έχουμε μια αγαπημένη γωνιά στο σπίτι. Μια γωνιά όπου μας αρέσει να χαλαρώνουμε και να κάνουμε αποσυμπίεση από την καθημερινότητα. Εκεί που διαβάζουμε το βιβλίο ή το περιοδικό μας, με την συνοδεία μιας ζεστής σοκολάτας ή ενός ποτηριού κρασί -όλα ανάλογα με τη διάθεση!

Γι’ αυτόν τον αγαπημένο προσωπικό χώρο συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες διακόσμησης που θα τον κάνουν ακόμα πιο ζεστό και άνετο.

 

1.

Η πολυθρόνα ή ο καναπές χρειάζονται το πιο απαλό ύφασμα, το πιο απολαυστικό στην αφή, αυτό που μας κάνει να ανυπομονούμε να βρεθούμε στην… αγκαλιά του!
Ιδανικά είναι το σενύλ σύμμικτο και το σουέντ.

 

2.

Ένα-δύο διακοσμητικά μαξιλάρια είναι απαραίτητα για περισσότερη άνεση. Το ύφασμα μπορεί να είναι ακόμα πιο απαλό, όπως συνθετική γούνα ή βελούδο, και σε διαφορετική απόχρωση από αυτή του καναπέ ή της πολυθρόνας για να κάνουν αντίθεση.

 

3.

Τα ριχτάρια δεν είναι μόνο διακοσμητικά. Μπορούν να λειτουργήσουν και σαν μια στυλάτη κουβερτούλα.

 

4.

Αν η γωνιά διαβάσματός μας βρίσκεται κοντά σε ένα παράθυρο, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το φυσικό φως.
Μια ημιδιάφανη κουρτίνα φιλτράρει με τον καλύτερο τρόπο τον χειμερινό ήλιο. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας, δείτε την συλλογή μας από υφάσματα και εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για να σχεδιάσουν τη δική σας γωνιά όπως ακριβώς την φαντάζεστε!

 

 

Λ. Κηφισίας 228, Κηφισιά
Τηλ.: +30 210 8019962
Email: living@moketino.gr

 

———————————————————–

Διαβάστε επίσης:
4 ιδέες για να κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας εντυπωσιακή
Συνθετική γούνα και animal prints: η πιο καυτή φετινή τάση!
Μίνιμαλ και λειτουργικότητα πάνε μαζί; Κι όμως!