3 μυστικά για να σχεδιάσετε το δωμάτιο των ονείρων σας

Σας αγχώνει η ιδέα να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο; Σας μπερδεύουν οι τάσεις στη διακόσμηση και δεν μπορείτε να φανταστείτε το τελικό αποτέλεσμα στον χώρο σας; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Υπάρχουν 3 βασικές αρχές που, αν τις ακολουθήσετε, θα δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο που ονειρεύεστε!

1. Εστιάστε στην αίσθηση του χώρου.

Υφάσματα επίπλωσης, μεγάλης αντοχής, πλενόμενα, σε ποικιλία υφών και χρωμάτων.

Αντί να αναρωτιέστε πώς πρέπει να είναι ο χώρος, ξεκινήστε με το πώς θέλετε να νιώθετε εσείς μέσα στον χώρο. Η απάντηση θα είναι οδηγός σας σε ό,τι αφορά τις υφές, τα χρώματα, τα έπιπλα και την λοιπή διακόσμηση. Για παράδειγμα, αν αυτό που χρειάζεστε είναι ένας μίνιμαλ, ζεν χώρος, τα ουδέτερα χρώματα και τα φυσικά υλικά είναι τα πλέον ιδανικά. Αν θέλετε έναν χώρο γεμάτο ενέργεια και χαρά για την οικογένειά σας, μπορείτε να στραφείτε σε πιο έντονα χρώματα και σχέδια.

2. Εμπνευστείτε!

Χαλί χειροποίητο από μαλλί και viscose.

Αναζητήστε φωτογραφίες interior design στα social media, ξεφυλλίστε περιοδικά διακόσμησης, διαβάστε βιβλία, σερφάρετε στο διαδίκτυο. Σκεφτείτε χώρους που σας αρέσουν και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας «τραβάει» σ’ αυτούς. Στη συνέχεια, μπορείτε να φτιάξετε ένα moodboard, δηλαδή έναν πίνακα με δείγματα από χρώματα, υφάσματα και υλικά που σας αρέσουν, για να δείτε πώς ταιριάζουν μεταξύ τους, ποια είναι η αίσθηση που σας δίνει ο συνδυασμός τους, τι μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί κ.λπ . Σε περίπτωση που ζείτε με άλλα άτομα, είναι καλό να φτιάξουν αντίστοιχα moodboards, με στόχο να ανταλλάξετε ιδέες και να βρείτε τα κοινά στοιχεία που θέλετε να έχει ο χώρος σας.

3. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα.

Υφάσματα επίπλωσης, μεγάλης αντοχής, πλενόμενα, σε ποικιλία υφών και χρωμάτων.

Είναι σημαντικό, εκτός από τα χρώματα, να ταιριάζουν και οι υφές των υλικών που θα επιλέξετε, όπως και οι λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν σπουδαίο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση και το ξέρουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Οι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με την αισθητική σας, τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και τις νέες τάσεις.
Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα: 210 8019962 | 210 8013921.