4 ταπετσαρίες για την κουζίνα και το εστιατόριο

Η κουζίνα είναι ένα χώρος δημιουργίας και ως τέτοιος, πρέπει να μας εμπνέει, για να παρασκευάζουμε και να μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας τα πιο ευφάνταστα πιάτα. 

Ένας ωραίος τρόπος να την ανανεώσουμε είναι να τοποθετήσουμε μια πρωτότυπη ταπετσαρία με θέμα -τι άλλο;- το φαγητό! 

Δείτε παρακάτω 4 ταπετσαρίες ψηφιακής εκτύπωσης που ταιριάζουν γάντι στην κουζίνα σας ή σε έναν επαγγελματικό χώρο εστίασης.

 

#1 Η ιστορία του πιρουνιού

Σε στυλ πάπυρου και με γραμματοσειρά γραφομηχανής, αυτή η ταπετσαρία ταιριάζει τέλεια τόσο σε μια κλασσική όσο και σε μια μοντέρνα κουζίνα. 

Σε ένα εστιατόριο, δε, σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι θα σπεύσουν να την φωτογραφίσουν για το Instagram τους!

 

#2 Μαυροπίνακας

Μια δεύτερη κουζίνα, ζωγραφισμένη με κιμωλία στον μαυροπίνακα! Επιλέξτε έναν σχετικά άδειο τοίχο για να τοποθετήσετε αυτήν την ταπετσαρία, ενώ ιδανικά θα έδειχνε τέλεια με κάποια πραγματικά αντικείμενα στη θέση των ζωγραφιστών (εφέ 3D). Μπορεί άνετα να τοποθετηθεί και σε μια τραπεζαρία, αλλά και στη σάλα ενός χώρου εστίασης.

 

#3 Καφάσι με τομάτες

Μια πιο… φρέσκια πινελιά στην κουζίνα σας! Αυτή η ταπετσαρία θυμίζει επίσκεψη σε μια τοπική αγορά και τη φρεσκάδα των λαχανικών της. Θα έδειχνε εξίσου ωραία και στον τοίχο έξω από την κουζίνα σας, αφού θα μοιάζει σαν η κουζίνα να βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο κουτί!

 

#4 Μαχαιροπίρουνα

Ασπρόμαυρη, με εφέ τούβλου και μοντέρνα αισθητική, αυτή η ταπετσαρία μοιάζει να μας έρχεται από κάποιο loft ή ψαγμένο εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Φανταστείτε πόσο μπορεί να αναβαθμίσει την κουζίνα σας!

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ακόμη περισσότερες επιλογές. Καλέστε μας για να κλείσετε το ραντεβού σας > 210 8019962 | 210 8013921.

—————————
Διαβάστε επίσης:
5 ταπετσαρίες που «φωνάζουν» καλοκαίρι
7 ταπετσαρίες ψηφιακής εκτύπωσης – έργα τέχνης
8 ταπετσαρίες που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας σε πολυτελές spa