Σειρά χαλιών για το παιδικό δωμάτιο

 

Για το παιδικό δωμάτιο απαιτούμε το καλύτερο. Ένα χαλί εξαιρετικά απαλό, για ατελείωτο παιχνίδι στο πάτωμα, εξαιρετικά ανθεκτικό, για να αντέχει την έντονη χρήση, εξαιρετικά ασφαλές και εξαιρετικά εύκολο στο καθάρισμα. Το έχουμε! 

Γνωρίστε τη σειρά χαλιών μηχανής SCANDINAVIAN 12011. Είναι κατασκευασμένα από μαλλί (50%), χαρτί (42%) και φίνες ίνες polyester (8%) που αγκαλιάζουν το μαλλί, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

 

Διατίθενται σε συγκεκριμένες διαστάσεις (1,33 x 2,00/ 1,60 x 2,30/ 2,00 x 3,00), αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε και στις δικές σας επιθυμητές διαστάσεις.

Αντέχουν την έντονη χρήση, ενώ είναι αντιστατικά για εύκολο καθάρισμα και βραδύκαυστα για περισσότερη ασφάλεια. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για χώρους με ενδοδαπέδια θέρμανση.

 

 

Τέλος, έχουν αντιολισθητικό, ανακυκλώσιμο υπόστρωμα που εγγυάται ότι μένουν σταθερά στη θέση τους, αποτρέποντας τυχόν ατυχήματα.

 

 

Και φυσικά, εφόσον ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του παιδικού δωματίου, αυτομάτως καθίστανται ιδανικά και για τους άλλους χώρους του σπιτιού! 

 

Κλείστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας, για να τα δείτε από κοντά >210 8019962 | 210 8013921.

———————-
Διαβάστε επίσης:
4 ιδέες για ένα τέλειο βρεφικό δωμάτιο
4+1 ταπετσαρίες για παραμυθένια βρεφικά δωμάτια
Μοντέρνα χαλιά: 5+1 προτάσεις για όλους τους χώρους