Χαλιά εξωτερικού χώρου: Μια πρακτική και όμορφη προσθήκη στη βεράντα!

Τώρα που επισήμως ξεκίνησε η άνοιξη, η εποχή της ανανέωσης, και δεδομένων των συνθηκών που μας θέλουν ακόμα στο σπίτι, είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων, ξεκινώντας… από χαμηλά!

Ένα χαλί είναι απαραίτητο για να οριοθετήσει αλλά και να «δέσει» αρμονικά όλα τα στοιχεία ενός χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού. Η βεράντα, ο κήπος, το μπαλκόνι, η αυλή… όλα δείχνουν διαφορετικά με την προσθήκη ενός χαλιού εξωτερικού χώρου

Υπάρχει, όμως, και η πρακτική διάσταση της χρήσης του, που έχει να κάνει με την ασφάλειά μας. Γύρω από τις πισίνες ή οπουδήποτε αλλού πέφτει συχνά νερό, ειδικά πάνω σε πλακάκια, ένα χαλί εξωτερικού χώρου είναι απαραίτητο. Αλλά και στο μπαλκόνι και την αυλή που το καλοκαίρι παίζουν τα παιδιά, ένα χαλί που καλύπτει το ολισθηρό δάπεδο κάνει το παιχνίδι πολύ πιο ασφαλές.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε χαλιά εξωτερικού χώρου, κατασκευασμένα από PVC με συνθετική τρέσα, σε σκανδιναβική, μίνιμαλ αισθητική. Είναι ανθεκτικά στην ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία και τα χημικά πισίνας, ώστε να εξασφαλίζεται η αντοχή και η μεγάλη διάρκεια ζωής τους. 

Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε, για να ταιριάξουν απόλυτα στον χώρο σας. 

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες > 210 8019962 | 210 8013921.

 

—————————————

Διαβάστε επίσης:

Τα υφάσματα εξωτερικού χώρου που θα χρειαστείτε αυτό το καλοκαίρι
Οδηγός αγοράς: Πώς να επιλέξετε τις κατάλληλες τέντες
Κουρτίνες εξωτερικού χώρου: Πώς να τις αξιοποιήσετε ανάλογα με τον χώρο σας