Εσωτερική διακόσμηση σκάφους: Τι θα χρειαστείτε, τι πρέπει να προσέξετε

Όλοι ονειρεύονται να κάνουν έστω μία φορά στη ζωή τους διακοπές σε σκάφος που πλέει από νησί σε νησί, και φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και της ανάγκης για social distancing και περισσότερη ασφάλεια, πολλοί θα επιλέξουν να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Κριτήριο για την επιλογή ενοικίασης σκάφους είναι φυσικά και η διακόσμησή του. Επομένως, οι επαγγελματίες του κλάδου καλείστε να ανανεώσετε τον εσωτερικό χώρο των σκαφών, προκειμένου να προσδώσετε την υψηλή αισθητική και τον αέρα πολυτέλειας αλλά και ασφάλειας, που χρειάζεται. Τι θα χρειαστείτε:

1. Χαλιά

Το δάπεδο των σκαφών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Επομένως, καλό είναι να επενδύσετε σε μια ολόμαλλη μοκέτα, φυσικά βραδύκαυστη, με υφασμάτινο υπόστρωμα και ιδιαίτερα πυκνό και κοφτό πέλος με βελούδινη υφή -χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για χώρους με αυξημένη υγρασία. Στη συλλογή μας υπάρχουν πολλές επιλογές σε υφάνσεις, σχέδια και χρώματα, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη διακόσμηση του σκάφους σας.

2. Υφάσματα

Για το εσωτερικό του σκάφους, θα χρειαστείτε βραδύκαυστα, ανθεκτικά στο πλύσιμο και εύκολα στον καθαρισμό υφάσματα, ενώ για τους εξωτερικούς χώρους του σκάφους πρέπει να επενδύσετε σε αδιάβροχα υφάσματα, πάντα βραδύκαυστα, ανθεκτικά στην ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα κατάλληλα υφάσματα για σκάφος και να δείτε από κοντά τη συλλογή μας.

3. Σκίαση

Δεδομένου ότι το σκάφος πλέει κάτω από τον δυνατό ήλιο του καλοκαιριού, η σκίαση παίζει σημαντικό ρόλο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από περσίδες -ξύλινες και αλουμινίου-, χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες, με οδηγούς σταθεροποίησης για τοποθέτηση σε κεκλιμένα ανοίγματα, καθώς και ρόλερ ολικής ή μερικής σκίασης.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: +30 210 8019962 | +30 210 8013921.

————————-

Διαβάστε επίσης:

Ανανεώστε το εσωτερικό του σκάφους σας στο Moketino Living / Yacht interior refit
Σκάφος: Τι ρόλο παίζουν τα υλικά επένδυσής του στην ασφάλεια και την άνεσή σας;
Δάπεδο σκάφους: Τι πρέπει να προσέξετε