Σκάφος: Τι ρόλο παίζουν τα υλικά επένδυσής του στην ασφάλεια και την άνεσή σας;

Στο Moketino Living αγαπάμε την υψηλή αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα. Στην περίπτωση ενός σκάφους είναι και τα δύο εξίσου σημαντικά.

Για πραγματικά ανέμελες στιγμές στο σκάφος, διασφαλίζουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των επιβατών του. Από τα υφάσματα και τα δάπεδα μέχρι τη σκίαση, όλα τα υλικά θα πρέπει να είναι κατάλληλα για τις ιδιαίτερες συνθήκες της θάλασσας.

Ας δούμε κάποια βασικά σημεία που λαμβάνουμε υπόψιν:

Σκίαση

Η κατάλληλη σκίαση στο εσωτερικό του σκάφους είναι σημαντική για την προστασία από το έντονο φως του ήλιου και τη ζέστη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οριζόντιες περσίδες ή roller blinds, στο επιθυμητό μέγεθος, με σύστημα χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο.
Οι περσίδες μπορεί να είναι ξύλινες ή από αλουμίνιο, και τα δύο ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά. Με την τοποθέτηση των κατάλληλων οδηγών μένουν σταθερές ακόμα και στα σημεία με κλίση.

Τοποθέτηση περσίδων σε σκάφος από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.
Ξύλινες περσίδες, σε επιθυμητές διαστάσεις, χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες, με οδηγούς για να προσαρμόζονται σε κεκλιμένα ανοίγματα και να μην ταλαντεύονται.
Double roller που ρυθμίζει την ποσότητα φωτός.

Υφάσματα

Σε ό,τι αφορά τα υφάσματα, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές ανάλογα με το σημείο που θα επενδυθεί. Για το εσωτερικό, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθούν βραδύκαυστα υφάσματα, εύκολα στο καθάρισμα και ανθεκτικά στο πλύσιμο.
Στους εξωτερικούς χώρους τοποθετούνται υφάσματα που είναι, επιπλέον των παραπάνω χαρακτηριστικών, αδιάβροχα και ανθεκτικά στην ακραία ηλιακή ακτινοβολία.

Τοποθέτηση υφασμάτων σε σκάφος από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.
Υφάσματα κατάλληλα για ξενοδοχειακή χρήση και χρήση σε yachts, βραδύκαυστα, ανθεκτικά στο πλύσιμο και εύκολα στον καθαρισμό.

Μοκέτες

Οι μοκέτες στο σκάφος έχουν διπλό ρόλο: προστατεύουν το δάπεδο του σκάφους από φθορές και τους επιβάτες από πιθανούς τραυματισμούς.

Διαβάστε σε προηγούμενο άρθρο μας για τις αντιολισθηρές μοκέτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που θα βρείτε στο Moketino Living.

Ολόμαλλη μοκέτα, φυσικά βραδύκαυστη, κατάλληλη για χρήση σε σκάφος. Ύφανση μπουκλέ, από μαλλί Νέας Ζηλανδίας.

Χρειάζεστε βοήθεια ή περισσότερες πληροφορίες; Μη διστάσετε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να βρούμε μαζί τα κατάλληλα υφάσματα, συστήματα σκίασης και υλικά επένδυσης δαπέδου για το σκάφος σας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την τοποθέτησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας: 210 8019962 / 8013921.

————————————

Διαβάστε επίσης:

Δάπεδο σκάφους: Τι πρέπει να προσέξετε
Αποκωδικοποιώντας τις περσίδες
Εμπνεόμαστε από τις παραθαλάσσιες κατοικίες και το ελληνικό καλοκαίρι