Εμπνεόμαστε από τις παραθαλάσσιες κατοικίες και το ελληνικό καλοκαίρι

Είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να ζούμε σε μια χώρα που περιβάλλεται από θάλασσα και λούζεται από το φως του ήλιου! Πώς αποτυπώνεται αυτό στην αισθητική μας;

Ας περιηγηθούμε μαζί σε μερικές παραθαλάσσιες κατοικίες που αποπνέουν καλοκαιρινή αύρα και ας ξεχωρίσουμε μαζί τα σημεία–κλειδιά στον σχεδιασμό και την διακόσμησή τους.

Τι μας αρέσει σε αυτό το καθιστικό στην Σέριφο: το λευκό κυρίαρχο χρώμα και τα φυσικά υλικά. Τα χρωματιστά μαξιλάρια που δίνουν τόνο και έμφαση ζεσταίνοντας τον χώρο. Η επιλογή του κιλιμιού, κατάλληλη για νησί, παραπέμποντας στα παραδοσιακά στοιχεία του τόπου, αλλά και για την χρήση που θα έχει – απλό και εύκολο στην καθαριότητά του.

Βρείτε στο Moketino Living:

Χειροποίητα κιλίμια σε διάφορα χρώματα, μονόχρωμα ή ριγέ.
Υφάσματα επίπλωσης και μαξιλαριών.

Τι μας αρέσει σε αυτό το δωμάτιο στην Σαντορίνη: τα ανοίγματα για άπλετο φως, το λευκό χρώμα παντού. Επιπλέον, η στρογγυλή ψάθα στο δάπεδο, το χρώμα της γης στο ύφασμα του καναπέ και η αντίθεση που δίνουν τα μαύρα στοιχεία στον χώρο.

Βρείτε στο Moketino Living:

Ύφασμα ζακάρ με γεωμετρικά σχέδιο, κατάλληλο για ταπετσαρία επίπλων και διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια κ.λ.π
Μοκέτες με ψαθωτή ύφανση σε ποικιλία χρωμάτων και επιθυμητές διαστάσεις.

Τι μας αρέσει στη βεράντα αυτού του ξενοδοχείου στην δυτική Πελοπόννησο: το πάνελ σκίασης που κρύβει τον ήλιο αλλά παράλληλα επιτρέπει στη ματιά μας να χορτάσει το τοπίο. Ακόμα, το χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στα υφάσματα επίπλωσης και τα σκίαστρα, που ενσωματώνεται πλήρως στο περιβάλλον.

Βρείτε στο Moketino Living:

Συστήματα τεντών τηλεσκοπικά, σταθερά, για αίθρια, πέργκολες, ταράτσες, μπαλκόνια.
Μονόχρωμο ύφασμα επίπλωσης και μαξιλαριών σε γήινες αποχρώσεις.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όχι μόνο τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη διακόσμηση του σπιτιού, του σκάφους, του ξενοδοχείου, του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά και αξιόπιστους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν από τη μελέτη μέχρι την άρτια εφαρμογή των υλικών.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: 210 8019962 | 210 8013921 ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά: Λ. Κηφισίας 228, Κηφισιά.

—————————–
Διαβάστε επίσης:
Καλοκαιρινή αύρα στο σπίτι σας με τρεις απλές κινήσεις
3+1 ιδέες διακόσμησης που «κλέψαμε» από τα boutique hotels
Κίνημα αισιοδοξίας στη διακόσμηση