Μοκέτα wall-to-wall: Γιατί να την προτιμήσετε

Οι μοκέτες από τοίχο σε τοίχο (wall-to-wall) επανέρχονται δυναμικά στην επένδυση δαπέδου και έχουν μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα:

Ολόμαλλη μοκέτα με ύφανση μπουκλέ, σε διαστάσεις wall-to-wall ή επιθυμητές με προσθήκη τρέσσας από δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα.

1. Άνεση και ζεστασιά

Σκεφτείτε την απαλή, ζεστή αίσθηση της μοκέτας κάτω από τα πόδια σας, όπου κι αν περπατάτε μέσα ένα δωμάτιο. Ειδικά για τα μικρά παιδιά που ξαπλώνουν, κάθονται και παίζουν στο δάπεδο η μοκέτα είναι εξαιρετική επιλογή για ασφάλεια και ζεστασιά. Υπάρχουν μοκέτες που είναι εύκολες στον καθαρισμό, άρα ιδανικές για το παιδικό δωμάτιο.

Μοκέτα από 100% πολυαμίδιο, με εξαιρετικά απαλή υφή. Ανθεκτική σε έντονη οικιακή χρήση, εύκολη στον καθαρισμό, κατάλληλη για ενδοδαπέδια θέρμανση, με αντιολισθητικό υπόστρωμα.

2. Ηχομόνωση

Τα χαλιά και οι μοκέτες έχουν την ικανότητα να απορροφούν τους ήχους. Όταν η μοκέτα καλύπτει ολόκληρο το δάπεδο, πετυχαίνουμε πολύ καλύτερη ηχομόνωση.
Για πολυάσχολες οικογένειες με κατοικίδια και παιδιά, οι μοκέτες μπορούν να προσφέρουν μια μικρή ηχητική ανακούφιση, μειώνοντας μέρος του θορύβου στο σπίτι. Τα δάπεδα σκληρής επιφάνειας, από την άλλη, ενισχύουν αυτούς τους ήχους.

Μοκέτα cut pile, από πολυαμίδιο, διαθέσιμη σε φάρδος 4,00μ και 5,00μ.

3. Ανθεκτικότητα και εύκολη συντήρηση

Ίσως το θέμα της συντήρησης μιας wall-to-wall μοκέτας να σας προβληματίζει, στην πραγματικότητα, όμως, είναι πιο απλό απ’ όσο φαντάζεστε. Ένα τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού με την ηλεκτρική σκούπα είναι το μόνο που χρειάζεται για τον καθαρισμό της. Όπως και στα χαλιά, καλό είναι να γίνεται και ένας επαγγελματικός καθαρισμός κάθε χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε μια μοκέτα εύκολη στον καθαρισμό, όπως ήδη αναφέραμε, που δεν κατακρατά τους λεκέδες και μπορεί να καθαριστεί τοπικά με νερό και ένα μαλακό πανάκι.
Οι καλής ποιότητας μοκέτες είναι πολύ ανθεκτικές στην οικιακή χρήση, άρα παραμένουν σαν καινούργιες για πολλά χρόνια!

Μοκέτα κοφτού πέλους από υψηλής ποιότητας πολυαμίδιο και φινίρισμα για στιλπνή επιφάνεια.

Επισκεφτείτε μας για να εξετάσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να δείτε από κοντά τη συλλογή μας από μοκέτες και άλλα δάπεδα: Λ. Κηφισίας 228, Κηφισιά.

———————–

Διαβάστε επίσης:
Μοκέτα στις σκάλες: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Μοκέτες κατάλληλες για παιδικά δωμάτια
Παραγγείλτε το χαλί σας όπως το ονειρεύεστε στο Moketino Living!