4 έξυπνοι τρόποι να «γεμίσετε» μια άδεια γωνιά του σπιτιού σας

Σε πολλά σπίτια υπάρχουν γωνιές που μένουν αμήχανα άδειες. Κοιτάζοντάς τες νιώθουμε ότι κάτι τους λείπει, κάτι χρειάζονται για να γεμίσουν, που όμως να δένει με τον υπόλοιπο χώρο.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, τέσσερις έξυπνες ιδέες για γωνιές με προσωπικότητα!

1. Φτιάξτε μια γωνιά διαβάσματος

Τοποθετήστε μια πολυθρόνα ή ένα ανάκλιντρο (ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η γωνιά σας) με απαλό ύφασμα, όπως π.χ. σενύλ ή σουέντ και ρίξτε μερικά μαξιλάρια ή και ένα ριχτάρι.
Μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας σημείο στο σπίτι!

Υφάσματα μαξιλαριών σε πολλά χρώματα και μοτίβα.

2. Βάλτε ράφια + ένα πουφ

Δύο ή τρία ράφια που μπορούν να φιλοξενήσουν βιβλία, κεριά, μικρές γλάστρες και άλλα διακοσμητικά, και ένα πουφ που ταιριάζει χρωματικά με τον υπόλοιπο χώρο σας (ή έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με αυτόν!), δημιουργούν μια φιλόξενη γωνιά.

Ύφασμα ζακάρ με γεωμετρικά σχέδιο, κατάλληλο για ταπετσαρία επίπλων και διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια κ.λ.π

3. Διακοσμήστε τον τοίχο

Αν ένα σημείο του σπιτιού σας φαίνεται άδειο κυρίως λόγω των άδειων τοίχων, μπορείτε να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης με ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, μετατρέποντάς τη σε… έργο τέχνης! Έξοχος τρόπος να προσθέσετε χαρακτήρα, χωρίς να χρειαστούν έπιπλα ή άλλα αντικείμενα.

Ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης.

5. Τοποθετήστε ένα φυτό

Έχουμε γράψει σε πολλά άρθρα μας ότι μια σύγχρονη τάση στη διακόσμηση είναι η ένταξη στοιχείων της φύσης σε εσωτερικούς χώρους για να πετύχουμε την ηρεμία και την επαφή με τη φύση που τόσο μας λείπουν από την καθημερινότητά μας. Μια άδεια γωνιά στο σπίτι ή τον επαγγελματικό μας χώρο μπορεί να πάρει ζωή αν τοποθετήσουμε ένα φυτό εσωτερικού χώρου, ιδανικά πάνω σε ένα δικό του χαλί.

Εκτός από το φυτό και τη γλάστρα ή το κασπώ του, που μπορεί να είναι πολύ όμορφα στοιχεία διακόσμησης από μόνα τους, μπορείτε να δώσετε έμφαση και στο δεύτερο χαλί, δημιουργώντας ένα υπέροχο εφέ layering -επίσης μεγάλη διακοσμητική τάση!

Ύφασμα κουρτίνας από polyester και λινό, ιταλικής προέλευσης.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, επισκεφτείτε μας για να βρούμε μαζί τα ιδανικά προϊόντα για ένα άψογο αποτέλεσμα: Λ. Κηφισίας 228, Κηφισιά.

————————-
Διαβάστε επίσης:
Φτιάξτε την πιο ζεστή γωνιά διαβάσματος
Πως να διακοσμήσετε το διάδρομο του σπιτιού σας
12 φρέσκες ιδέες διακόσμησης για να εμπνευστείτε