Νέο προϊόν: Ηλεκτροκίνητο επαναφορτιζόμενο roller blind

Φανταστείτε να ξυπνάτε γλυκά το πρωί, να πατάτε ένα κουμπί χωρίς καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι και το φως του ήλιου να μπαίνει σιγά-σιγά το υπνοδωμάτιό σας μέχρι να το πλημμυρίσει. Ή να κλείνετε τα roller blinds στο γραφείο σας χωρίς να διακόψετε τη δουλειά σας.

Αυτή την ευκολία μπορεί να σας προσφέρει ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα σκίασης!

Ρόλλερ ολικής ή μερικής σκίασης.

Για τα πλεονεκτήματα των roller blinds έχουμε ξαναμιλήσει. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για να βρείτε τα ιδανικά ανάλογα με τον χώρο σας. Φιλτράρουν τον ήλιο στον βαθμό που επιθυμείτε, επιτυγχάνοντας και εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι. Επιπλέον, μπορείτε να τα παραγγείλετε στις διαστάσεις που θέλετε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον επαναφορτιζόμενο ηλεκτροκίνητο μηχανισμό, τα καθιστά τέλεια επιλογή!

Ρόλλερ ολικής ή μερικής σκίασης

Όπως θα δείτε και στο video, το roller blind λειτουργεί με ένα τηλεχειριστήριο (χωρίς, βέβαια, να λείπουν και τα κλασσικά κορδόνια), ενώ όταν αποφορτιστεί, συνδέετε το ειδικό καλώδιο στην υποδοχή που υπάρχει πάνω στον μηχανισμό του με μια πρίζα, και φορτίζει όπως το κινητό σας!

Θέλετε να το δείτε από κοντά και να το δοκιμάσετε; Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας: Λ. Κηφισίας 228, τηλ. 210-8019962 & 210-8013921.

——————–
Διαβάστε επίσης:
5 εναλλακτικοί τρόποι σκίασης για τα παράθυρά σας
Σκάφος: Τι ρόλο παίζουν τα υλικά επένδυσής του στην ασφάλεια και την άνεσή σας;
Japandi: Trend alert στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων!