Τοποθέτηση μοκέτας σε σκάφος από το Moketino Living

Το να ντύσεις τον εσωτερικό χώρο ενός σκάφους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και σίγουρα απαιτεί, εκτός από προσεκτικά επιλεγμένα ποιοτικά υλικά, και άριστη τεχνογνωσία. Η εμπειρία μας, που μετράει περισσότερα από 40 χρόνια, και η προσοχή μας στην κάθε λεπτομέρεια μας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τοποθέτηση μοκέτας σε καταμαράν, που ολοκληρώσαμε πρόσφατα.

Μοκέτα Βέλγικης κατασκευής από 100% πολυαμίδιο με extra soft υφή, ιδανική για χώρους με αυξημένη υγρασία και τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο ή ως χαλί 

Η μοκέτα που επιλέχθηκε είναι Βέλγικης κατασκευής από 100% πολυαμίδιο με extra soft υφή, ιδανική για χώρους με αυξημένη υγρασία και τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο ή ως χαλί (με την προθήκη της επιθυμητής τρέσσας).

Μοκέτα Βέλγικης κατασκευής από 100% πολυαμίδιο με extra soft υφή, ιδανική για χώρους με αυξημένη υγρασία και τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο ή ως χαλί 

Η τοποθέτηση έγινε με μεγάλη προσοχή ώστε να εφαρμόζει τέλεια γύρω από τα εσωτερικά μέρη και τα έπιπλα του σκάφους, ακόμη και αυτά με τις «δύσκολες» στρογγυλεμένες γωνίες και τις διαδοχικές, διαφορετικές εσοχές-εξοχές.

Στο τελείωμά της, ακριβώς στο σημείο όπου σταματούν τα έπιπλα και αρχίζει ο διάδρομος, τοποθετήσαμε υφασμάτινη τρέσσα στον ίδιο χρωματικό τόνο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που προσθέτει η υφή και η γυαλάδα της μοκέτας, συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Πάρτε μια ιδέα για τα προϊόντα μας που ενδείκνυνται για τη διακόσμηση σκάφους εδώ, και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σκάφος: Λ. Κηφισίας 228, 210 8019962 & 210 8013921.

—————————

Διαβάστε επίσης:

Σκάφος: Τι ρόλο παίζουν τα υλικά επένδυσής του στην ασφάλεια και την άνεσή σας;
Δάπεδο σκάφους: Τι πρέπει να προσέξετε
Νέο προϊόν: Ηλεκτροκίνητο επαναφορτιζόμενο roller blind