Ρουστίκ στυλ: 4 κομμάτια – κλειδιά για να το πετύχετε

Άγριο, ανεπιτήδευτο, βαρύ, αυθεντικό, φυσικό… είναι λέξεις που έρχονται στο μυαλό μας όταν μιλάμε για το ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Αυτό το στυλ έχει έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και παραμένει σταθερή αξία στις προτιμήσεις των designers και όχι μόνο. 

Παρακάτω θα δείτε 4 βασικά στοιχεία για να εντάξετε το ρουστίκ στυλ στον χώρο σας.

1. Ξύλινο δάπεδο

Ένα ξύλινο δάπεδο από σανίδες φυσικού ξύλου (το οποίο, μάλιστα, είναι κουμπωτό και κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση) είναι η βάση για ένα τέλειο ρουστίκ αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα σχέδιο με έντονους ρόζους που δίνουν μοναδικό χαρακτήρα.

 

2. Μάλλινο χαλί

Τα πλεονεκτήματα ενός μάλλινου χαλιού είναι πολλά. Ένας επιπλέον λόγος για να το επιλέξετε, είναι ότι η φυσικότητά του είναι απόλυτα συνυφασμένη με το ρουστίκ στυλ διακόσμησης.

 

3. Σουέντ καναπές

Το ρουστίκ στυλ αγαπάει τις πλούσιες υφές. Ένας καναπές από απαλό ύφασμα με σουέντ υφή, το οποίο είναι πλενόμενο και εξαιρετικά ανθεκτικό, σε γήινη απόχρωση, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

 

4. Γούνινο ριχτάρι

Και επειδή ακριβώς οι πλούσιες υφές είναι η καρδιά του ρουστίκ στυλ, δώστε έμφαση με ένα ριχτάρι από συνθετική γούνα, που θα προσθέσει μια πινελιά ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και είναι ιδανικό για χουχούλιασμα τον χειμώνα.

 

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: 210 8019962 | 210 8013921.

————————–
Διαβάστε επίσης:
Ρουστίκ στυλ: Τι είναι και πώς να το υιοθετήσετε
Shabby Chic: Η πιο hot τάση της διακόσμησης των 90s επιστρέφει
Μποέμ στυλ σε 3 βήματα