Το Moketino Living στο περιοδικό Villas

Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν η δουλειά μας αναγνωρίζεται και προβάλλεται! Στην ετήσια έκδοση Villas του ek Architecture & Design magazine παρουσιάζεται ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Βούλα, στο οποίο τοποθετήσαμε custom made κουρτίνες που ράφτηκαν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.


Μετά από προσεκτική μελέτη κάθε χώρου του διαμερίσματος, μέτρηση και διερεύνηση των ιδιαιτεροτήτων του, αλλά και επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες σχετικά με τις ανάγκες τους, τις επιθυμίες τους και το στυλ διακόσμησης που προτιμούν, αναλάβαμε να βρούμε τα κατάλληλα υφάσματα -όλα ποιοτικά από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού- και τις ιδανικές ραφές που θα δέσουν αρμονικά το αποτέλεσμα.


Η άριστη τεχνογνωσία των συνεργατών μας εγγυώνται ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο τόσο τη λειτουργική όσο και την αισθητική προσαρμογή των κουρτινών στο περιβάλλον κάθε χώρου. Εξίσου σημαντική για εμάς είναι και η σωστή τοποθέτηση των προϊόντων μας, προκειμένου να εξασφαλιστεί το άψογο φινίρισμα.


Εμπιστευτείτε μας για τη διακόσμηση του σπιτιού σας με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο των ονείρων σας!
Λ. Κηφισίας 228, Κηφισιά
210 8019962 | 210 8013921

——————————————

Διαβάστε επίσης:
Κουρτίνες: Η σημασία της σωστής ραφής
Κουρτίνες: Dos & Don’ts για ένα άψογο αποτέλεσμα
Κουρτίνες εξωτερικού χώρου: Πώς να τις αξιοποιήσετε ανάλογα με τον χώρο σας